Έργα

Χειροποίητα Ξυλόγλυπτα

Κερδίστε χρόνο

Τώρα μπορείτε απλά και γρήγορα, συμπληρώνοντας τα παρακάτω βήματα να μας πείτε τι επιθυμείτε να δημιουργήσουμε για εσάς και εμείς άμεσα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ

Χειροποίητα Ξυλόγλυπτα Χάρης
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

“Ο ξυλογλύπτης στην καρδιά του ξύλου ανακαλύπτει ένα κόσμο και φανερώνεται η ηθική αισθητική του δημιουργού της ξυλογλυπτικής τέχνης. Αυτά τα στοιχεία είναι αναγνωρίσιμα στο σκαρπέλο του Χάρη.”

Στάθης Ρέππας

Σκηνοθέτης

“Όταν η αγάπη συναντά το μεράκι, όταν η έμπνευση συναντά την πίστη, τότε το χέρι του δημιουργού Χάρη Πίνα κάνει θαύματα σμιλεύοντας το ξύλο. Τότε το ξύλο παίρνει μορφή, οι μορφές των Αγίων ζωντανεύουν και οι λιτές και απέριττες γραμμές των δημιουργημάτων του λειαίνουν και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις.. “

Όλγα Θεοδωροπούλου

Γεωπόνος

“Το σαλόνι μου διακοσμείτε από μια ξυλόγλυπτη βιβλιοθήκη του κ. Χάρη Πίνα. Ένα έργο τέχνης, που αλλάζει όλο το σπίτι, δίνοντας του μια αίσθηση αίγλης και αρχοντιάς, παραμένοντας διαχρονικό.”

Λαμπρινή Αντωνοπούλου

Διακοσμήτρια

Επικοινωνία

Μέσω τις παρακάτω φόρμας μπορείτε να έρθετε άμεσα και γρήγορα σε επικοινωνία μαζί μας! Είμαστε δίπλα σας για να συζητήσουμε και να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας.