Σχετικά με εμάς

35 ΧΡΟΝΙΑ ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΙΚΗ

Από το 1984

Το μεράκι, τα χρόνια εμπειρίας, η αγάπη για την τέχνη της ξυλογλυπτικής, η πίστη στην παράδοση της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας είναι εκείνα τα στοιχεία που κάνουν το εργαστήριο ξυλογλυπτικής “Ξυλόγλυπτα Χάρης”  ένα από τα κορυφαία εργαστήρια στο χώρο της ξυλογλυπτικής.

Εργαζόμαστε σε όλους τους ρυθμούς της ξυλογλυπτικής, μπαρόκ, κλασικό και βυζαντινό.

Πάντα με αγάπη για την τέχνη και την παράδοση, πολύ καλές τιμές και συνέπεια προς τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται, δημιουργούμε πραγματικά αριστουργήματα.

Σχετικά με τον Χάρη Πίνα

Ο κ. Χάρης Πίνας κατάγεται από την Ήπειρο.

Ζει και εργάζεται στην περιοχή του Αγρινίου.

Ασχολήθηκε με την ξυλογλυπτική από την ηλικία των 13 ετών σαν μαθητευόμενος. Στα 19 του ήταν ολοκληρωμένος ξυλογλύπτης έχοντας καταφέρει να κάνει ολοκληρωμένες παραστάσεις. Με τη βοήθεια Του Θεού έχει κατασκευάσει ξυλόγλυπτα έργα σε πολλούς ναούς της πατρίδας μας και στο εξωτερικό.

Ξυλογλύπτης

Είπαν για εμάς

Άρθρα

Κάποια από τα άρθρα που γράφτηκαν για εμάς στον έντυπο τύπο.

Εκδηλώσεις

Φωτογραφικό υλικό από κάποιες εκδηλώσεις που παρευρεθήκαμε. 

Συνεντεύξεις

Στο παρακάτω κουμπάκι “Videos”, θα βρείτε μια συλλογή με κάποια από τα αγαπημένα μας βίντεο. Για περισσότερες συνεντεύξεις και βίντεο, μπορείτε να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube.

Επικοινωνία

Μέσω τις παρακάτω φόρμας μπορείτε να έρθετε άμεσα και γρήγορα σε επικοινωνία μαζί μας! Είμαστε δίπλα σας για να συζητήσουμε και να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας.