Τα νέα έργα μας

Απορροφητήρας Αγία Μαρίνα

Ξυλόγλυπτος  σε ρυθμό μπαρόκ  με πλούσια σκαλίσματα και μοναδικά σχέδια.
 Από ξύλο φλαμούρι εισαγωγής α΄ ποιότητας.  Σκαλιστό και από τις 4 πλευρές. Βαμμένο σε σκούρες αποχρώσεις. Με ξυλόγλυπτες πυραμίδες και τρούλο.

Προσκυνητάρι Παναγία Παραμυθία Αγίας Τριάδος

Σε ρυθμό μπαρόκ με πλούσια σκαλίσματα και μοναδικά σχέδια.
Από ξύλο φλαμούρι εισαγωγής Α΄ ποιότητας. Σκαλιστό και από τις 3 πλευρές, βαμμένο σε σκούρες αποχρώσεις. Με χαρακτηριστική πυραμίδα με ξυλόγλυπτες παραστάσεις αγγέλων.

Κορνίζα Παλαιός Των Ημερών

Διπλή κορνίζα με σχέδιο μισή μαργαρίτα και πολύ πλούσιο εξωτερικό διάκοσμο. Με ξυλόγλυπτη εικόνα μικρο-ξυλογλυπτικής τέχνης, “Ο Παλαιός Των Ημερών”, σε ξύλο φλαμούρι .

Τέμπλο Αγίας Μαρίνας

Σε ρυθμό μπαρόκ με πλούσια σκαλίσματα και μοναδικά σχέδια.
Από ξύλο φλαμούρι εισαγωγής Α΄ποιότητας, βαμμένο σε σκούρες αποχρώσεις. Κάτω στα θωράκια υπάρχουν ξυλόγλυπτες εικόνες των Αγίων του τέμπλου. Στην Ωραία Πύλη υπάρχουν μεγάλες κολώνες, εμπνευσμένα βημόθυρα και πάνω άγγελοι που κρατούν χρυσή κορδέλα, ενώ κάτω από το Μυστικό Δείπνο είναι η παράσταση της φιλοξενίας του Αβραάμ. Τέλος στο αέτωμα δεσπόζει ο Σταυρός με τα λυπητερά του.

Παγκάρι Αγία Άννα

Σε ρυθμό μπαρόκ  με πλούσια σκαλίσματα και μοναδικά σχέδια.
Το εσωτερικό είναι λειτουργικό με αποθηκευτικό χώρο μέσα και πάνω. Είναι κατασκευασμένο από οξιά και φλαμούρι εισαγωγής Α΄ ποιότητας. Βαμμένο με μελί αποχρώσεις .

“Για τέμπλο κάθε ξυλικό δεν κάνει

Θέλει φλαμούρι, αγριοξιά ή καρυδιά,

Να του μιλάει η σμίλη, το ροκάνι

Κι εκείνο ν’ απαντάει ταπεινά..”